Garantie

Wij willen natuurlijk dat de sieraden die wij leveren naar wens zijn en voldoen aan de kwaliteit die jij verwacht.

Wij geven 3 maanden garantie op nieuwe sieraden bij juist gebruik. Wij raden dus ook aan je sieraad niet in de kast te laten liggen maar lekker te dragen! 

Let op! Wij geven GEEN garantie op vergulde sieraden wanneer het goud minder wordt. Onze vergulde sieraden zijn sterling zilver met een 22 karaats laagje goud die na een tijdje dragen kan vervagen. Wij raden daarom ook aan niet met water/parfum in contact te komen om het sieraad zo lang mogelijk mooi te houden. Ook het poetsen van je sieraad raden wij sterk af! Onder het laagje goud zit 925 Sterling zilver. Wat natuurlijk ook mooi is om te dragen dus je sieraad blijft een mooi bezit.

Wij geven GEEN garantie op Antieke en Vintage sieraden. Wij bekijken het sieraad goed en verlaat onze winkel in een goede staat. Wij hebben geen weet van de maker en het verleden van het sieraad en dat hoort ook bij Antiek of Vintage. Dat maakt het juist zo leuk! Wel kunnen wij helpen met een oplossing te bedenken. Bijvoorbeeld waar en hoe je het kan laten repareren want dat is altijd wel een mogelijkheid bij edelmetalen.